Gästlägenhet

Placering

Gästlägenheten 1 och Gästlägenhet 2/Bastu har lägenhetsnummer 802 respektive 803 och ligger på plan 8 i uppgång A.

Nycklar

Nycklarna till Gästlägenhet 1 och Gästlägenhet 2/Bastu hänger i det lilla nyckelskåp som finns innanför dörren till uppgång A. Nyckelskåpet kan öppnas med samma lägenhetstag som användes vid bokningen från kl 15 den dag man bokat till kl 15 dagen efter sista hyresnatten.

 

Möblering och utrustning

Kostnad och bokning

För att boka någon av lägenheterna använder man den bokningsteminal som sitter på väggen innanför dörren till uppgång B. En kortfattad instruktion finns direkt på skärmen.  

Det kostar 200 kr/dygn att hyra respektive lägenhet och max bokningstid är 7 dagar i sträck. Om man bokar sju dagar i sträck måste bokningen börja med en vardag för att inte "spräcka" två helger i rad. Varje lägenhet kan ha max en bokning åt gången och man kan boka upp till ett år i förväg. 

Systemet gör en avläsning i slutet av vrje månad och debiteras medlemen på avgiftsavin.

Ordningsregler

Lägenheterna ska vara välstädade när de lämnas. Om städning inte gjorts tillräckligt noggrant anlitar Styrelsen en städfirma och kostnaden betalas av den som senast hyrt lägenheten. Det är därför viktigt att snarast meddela styrelsen om du som ska hyra upptäcker att det är ostädat eller att något är skadat. "Det var ostädat när vi kom" är ingen acceptabel ursäkt för att lämna lägenheten i ostädat skick. När du städat ur gästlägenheten signerar du städningen på insidan av dörren till lägenheten. Det får inte förekomma fester och annan störande verksamhet i gästlägenheten. Av hänsyn till allergiker får det inte förekomma hundar och katter i gästlägenheterna.

Storhelger

Jul- och Nyårshelgen kan inte bokas på vanligt sätt. Istället lottas dessa helger ut. Ca en månad innan respektive helg påminns medlemmarna om utlottningen genom ett meddelande via e-mail, pappersutskick och anslag i porten. Den som vill delta i utlottningen anmäler detta till styrelsen på det sätt som framgår av utskickad information. Anmälan ska innehålla uppgift om vilken av lägenheterna (Gästlägenhet 1 eller Gästlägenhet 2/Bastu) som man vill boka samt vilka dagar man önskar nyttja lägenheten.

För mer info och gymmet, vänligen läs här.