Bastu & gästlägenhet 2

Bastu/Gästlägenhet 2 har lägenhetsnummer 802 och ligger på plan 8 i uppgång A. Här finns en rymlig bastu med utsikt över staden, två duschar, toalett, omklädningsavdelning samt ett större rum med toalett, utfällbar dubbelsäng och en soffgrupp. I anslutning till trapphallen utanför bastun finns en balkong/altan.

Man har tillgång till gästlägenheten från kl 15 till kl 15 dagen därefter för en kostnad av 200 kr/dygn. Systemet läses av varje månad och debitering på avgiftsavin sker därefter.

Om Bastu/Gästlägenhet 2 inte är bokad av någon annan får bastun användas gratis utan föregående bokning. Om man vill disponera bastun själv eller i en grupp som inte vill ha sällskap av andra boende kan man förhandsboka den med den bokningsteminal som sitter på väggen innanför dörren till uppgång B. I terminalen väljer man Gäst2/Bastu och disponerar då hela anläggningen från kl 15 till kl 15 dagen därefter för en kostnad av 200 kr/dygn. Systemet läses av varje månad och debitering på avgiftsavin sker därefter.


. Det tar ca 30 minuter för bastun att bli varm.

Nycklar

Nycklarna till Gästlägenhet 1 och Gästlägenhet 2/Bastu hänger i det lilla nyckelskåp som finns innanför dörren till uppgång A. Nyckelskåpet kan öppnas med samma lägenhetstag som användes vid bokningen från kl 15 den dag man bokat till kl 15 dagen efter sista hyresnatten.

 

Ordningsregler

Lägenheterna ska vara välstädade när de lämnas. Om städning inte gjorts tillräckligt noggrant anlitar Styrelsen en städfirma och kostnaden betalas av den som senast hyrt lägenheten. Det är därför viktigt att snarast meddela styrelsen om du som ska hyra upptäcker att det är ostädat eller att något är skadat. "Det var ostädat när vi kom" är ingen acceptabel ursäkt för att lämna lägenheten i ostädat skick. När du städat ur gästlägenheten signerar du städningen på insidan av dörren till lägenheten.

Det får inte förekomma fester och annan störande verksamhet i gästlägenheten. Av hänsyn till allergiker får det inte förekomma hundar och katter i gästlägenheterna.

Storhelger

Jul- och Nyårshelgen kan inte bokas på vanligt sätt. Istället lottas dessa helger ut. Ca en månad innan respektive helg påminns medlemmarna om utlottningen genom ett meddelande via e-mail, pappersutskick eller anslag i porten. Den som vill delta i utlottningen anmäler detta till styrelsen på det sätt som framgår av utskickad information. Anmälan ska innehålla uppgift om vilken av lägenheterna (Gästlägenhet 1 eller Gästlägenhet 2/Bastu) som man vill boka samt vilka dagar man önskar nyttja lägenheten.

Guiden för hur bokningen sker finns på själva skärmen i terminalen.